Tóth Viktória

2018-ban a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Közszolgálati Karán szerezte diplomáját, mint egészségügyi ügyvitelszervező. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem gyógytornász szakára jár.

2014-ben kezdte el az első szakirányú képesítését, a csoportos fitness instruktor képzést. A következő években először csoportos órák tartásával (TRX, Boot Camp, Gerinctréning & Stretching, Cross training, Kangoo), majd 2016-tól személyi edzésekkel is foglalkozik. A mozgás mellett az egészséges életmódbeli kérdések is érdeklik, emiatt több képzésen, workshopon is részt vett, például Táplálkozás-Beállítás – Alkalmazott táplálkozási ismeretek az egészségsportban.

Folyamatosan képzi magát, mivel hisz abban, hogy ezáltal komplexebb, professzionálisabb edzéseket tud tartani. Fontosnak tartja a prevenciót, az egyéni problémák javítását, a gyakorlatok helyes, pontos kivételezését, de emellett a jó hangulatot és a bizalmi kapcsolatot is. Figyeli a legújabb hazai és nemzetközi tudományos kutatásokat, cikkeket, hogy friss információkkal tudjon szolgálni a mindennapokban.