Szabó András László

2005 óta élsportolók teljesítmény fokozásával és fejlesztésével foglalkozik. Egyéni és csapat sportokban egyaránt. Az elmúlt évtizedekben több száz edzőt képezett és mentoràlt a sport számos területén.

Több egyetemi fokozat megszerzése után a fitnesz iparág képzései következtek, így több tucat szaktanfolyam, továbbképzés segített a jelenkori tudásához. Meghatározó volt az EXOS, M. Boyle, PES, sportági erőnléti edzői képzések Magyarországon ill Franciaországban.

Ezen tudás kamatoztatása hozta magával a rutint és számos sikeres szezont, VB, EB-ken egyaránt.

2009 óta első osztályú kézilabda és labdarúgó egyesületek háttértámogatását adja. De az utóbbi években kifejezetten performance menedzseri státuszban segíti a csapatok és versenyzők eredményességét. Főbb állomáshelyei, Gyöngyösi Kézilabda Klub, DPASE Labdarúgó Klub, MLSZ korosztályos válogatottak, MTK Budapest, Grundfos Tatabánya, Magyar férfi felnőtt kézilabda válogatott… és büszkeséggel tölti el hogy két elit Akadémia ( MTK SKLA, NEKA) sporttudományos vezetőjeként, strukturális, sportszakmai értéket teremtett, mely legmeghatározóbb a piacon.

Mindemellett egy évtizede számos továbbképzés vezető ill társ előadója.
A Movement LAB az amiben összpontosul minden tudása, tapasztalata, és legyen szó élsportolókról vagy átlagemberekről, szívügye a minőségi fejlesztés.

Önfejlesztés, edzés, biohacking, funkcionális fittség ami motiválja.

Mottók:
“Every day game day”