Pozsonyi Zsolt

2009-ben kezdte el a TRX edzésrendszer magyarországi népszerűsítését, az elmúlt 10 évben több, mint 2000 edzőt oktatott és folyamatosan képezte magát nemzetközi tanfolyamokon. 2013-ban egy amerikai szakmai út keretében részt vett az EXOS phoenixi központjában egy 2 hetes erőnléti edző továbbképzésen. 2015-től szakmai vezető az R-med Performance Labban, ahol elsősorban utánpótlás és felnőtt élsportolók fejlesztésével és a hétköznapi emberek funkcionális szemléletű edzésével foglalkozott.

A 2012-13-as idényben az FTC-PLER férfi kézilabda csapat erőnléti edzőjeként dolgozott. 2014-16 között a Ferencváros női labdarúgó csapatának erőnléti edzője. Mindkét évben bajnokságot és magyar kupát nyert a csapattal. 2017 márciusa óta az FTC férfi vízilabda csapat erőnléti edzéseit vezeti, emellett 2018 nyarától az FTC kézilabda csapat és a Pénzügyőr női kézilabda csapat erőnléti felkészítéséért felel. Az elmúlt években számos sportág (kajak-kenu, labdarúgás, karate, úszás, jégkorong, tenisz) válogatott sportolóinak tartott erőnléti edzéseket és a MOB Kiemelt Edző Programjában résztvevő szakemberek továbbképzésében is részt vett.

Rendszeresen ad elő szakmai konferenciákon (pl. a Gyógytornász Társaság, a Magyar Edzők Társasága, a Magyar Vízilabda Szövetség és a Magyar Kézilabda Szövetség meghívására). Az MKSZ erőnléti edző képzésének oktatója és az Erőnléti edzés a kézilabdázásban könyv szakmai szerkesztője és társszerzője. Elkötelezett az önfejlesztésben.