Kővári Zsolt

Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem végzős hallgatója, egészségfejlesztés szakirányon. 10 éve foglalkozik a senior korosztály preventív és egészségfejlesztő programjainak kidolgozásával, illetve az átlag populáció erőnlétének javításával. Az egészségmegőrzést, a sérülések megelőzését helyezi előtérbe egyénre szabott személyi edzései során az aktuális egészségi állapothoz igazodva.

2019-től a Duna Medical Center obesitassal foglalkozó részlegén dolgozik, mint mozgásterapeuta.

Pécsett lehetősége volt behatóbban megismerkedni az egyetem fizioterápiás laborjában végzett munkával, ahol a versenysportolók teljesítmény-diagnosztikájáról sajátított el újabb ismereteket.

A sport múltjából fakadóan lehetősége volt különböző sportágakban tapasztalatokat szerezni, melyeket edzései során is rendszeresen alkalmaz. Az erős alapok létrehozása mellett a teljesítményfokozásra is kiemelt fókuszt helyez, amennyiben a jobb eredmény a cél egy adott sportágon belül. Fontos számára a preventív szemléletmód, legyen az illető élsportoló vagy valamilyen rekreációs mozgásformát végző személy.

Folyamatosan törekszik képezni magát a teljesítményfokozás és rehabilitáció területén. Rendszeresen részt vesz különböző szakmai konferenciákon és hazai továbbképzéseken.