Csillik Árpád

2020-ban diplomázott a Testnevelési Egyetemen, mint testnevelő, gyógytestnevelő és egészségfejlesztő tanár. Strong First instruktor, FMS szakértő és  Buteyko Clinic oktató, így az edzések mellett az egészséges életmód kialakításában is tud segíteni.

Személyiségét, az élethez való hozzáállását a gyerekkora óta űzött harcművészetek/küzdősportok nagyban meghatározzák: a napról-napra jobbra törekvés, a gyakorlás fontossága, az embertársaink általi fejlődés lehetősége, a fizikai és mentális kihívásokkal való megküzdés és önmagunk- valamint mások tisztelete mind kiemelt értéket képviselnek az edzéseiben.

A közös munka során az egyéni igények, életmód és az aznapi állapot figyelembevételével törekszik az optimális edzésfolyamat tervezésére és adagolására a sérülési kockázatok minimalizálása mellett. Legyen szó egészség vagy teljesítményfejlesztésről, Rád szabott program biztosítja fejlődésed.

Az élethosszon át tartó önképzésben hisz. Számos hazai és külföldi szervezet rendszerét sajátította el. Jelen tudását folyamatosan fejleszti, és alkalmazza tanítványainál, ezért mindig bizonyított, vezető módszerek segítenek céljaid elérésében.

Pedagógusként a tanítás nagy hangsúlyt kap az edzésein, így a befektetett munkád mögött húzódó „miértekre” partnerként kaphatsz választ – így növelve annak hatékonyságát.

A tanári, edzői pályára hivatásként tekint. Szeret emberekkel foglalkozni, és mindig örömmel tölti el tanítványai fejlődése és a testkultúra nyújtotta értékekben való osztozás, ami túlzás nélkül életeket változtat meg. Erre az útra pedig nyitott és pozitív környezetben léphetsz.