TÖBB, MINT 10 ÉVE AZ ÉLSPORT ÉS A FITNESZ TERÜLETÉN

Lehetsz kezdő vagy olimpiai bajnok, mi azon dolgozunk, hogy hosszú távon egészségesebb, sikeresebb legyél és többet tudj kihozni magadból, mint azt korábban gondoltad volna.

A Te sikered a mi sikerünk is, ezért azt gondoljuk, hogy nincs jobb „szakma” (nem is így tekintünk rá), mint az edzősködés, mivel segíteni tudunk, hogy hosszú távon minőségi és boldog életet élj.

Sokan a rövid távú fitnesz céljaikért feláldozzák az egészségüket, mi ezzel szemben abban hiszünk, hogy az intelligens, megismételhető edzések és a rendszeresség a siker kulcsa, ezért hosszú távon „számolunk veled” és egy olyan egészség-tudatos közösséget építünk, ahol nem csak jól érzed magad, de kellő motivációt is kapsz a céljaid eléréséhez.

Life-long wellbeing:

Hiszünk a folyamatos fejlődésben, és abban, hogy a mentális és fizikális egészség egy támogató közösségben, profi szakemberek vezetésével hosszú távon fenntartható!

Szabó András László
Testnevelő-edző, erőnléti-, személyi edző

Szabó András László

Testnevelő-edző, erőnléti-, személyi edző. 2005 óta élsportolók teljesítmény fokozásával és fejlesztésével foglalkozik. Egyéni és csapat sportokban egyaránt.

Pozsonyi Zsolt
Biológia-testnevelés szakos tanár, személyi és erőnléti edző

Pozsonyi Zsolt

Biológia-testnevelés szakos tanár, személyi és erőnléti edző. 2009-ben kezdte el a TRX edzésrendszer magyarországi népszerűsítését, az elmúlt 10 évben több, mint 2000 edzőt oktatott és folyamatosan képezte magát nemzetközi tanfolyamokon.

Vass Bence
Testnevelő, személyi és erőnléti edző

Vass Bence

Testnevelő, személyi és erőnléti edző. 2011 –ben egyetemi tanulmányai végeztével sportolók egyéni felkészítésével és fitnessz célú edzések vezetésével foglalkozik.

Juhász Fanni
Testnevelő, gyógytestnevelő és egészségfejlesztő tanár

Juhász Fanni

2020-ban diplomázott a Testnevelési Egyetemen, mint testnevelő, gyógytestnevelő és egészségfejlesztő tanár. Elvégezte 2017-ben a Fitness Akadémia fittness instruktor szakát, az R-med Akadémia Rip-trainer és TRX kurzusait.

Tóth Viktória
Személyi edző és gerinc tréner

Tóth Viktória

2018-ban a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Közszolgálati Karán szerezte diplomáját, mint egészségügyi ügyvitelszervező. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem gyógytornász szakára jár.

Kővári Zsolt
Fitness szakedző, személyi edző

Kővári Zsolt

Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem végzős hallgatója, egészségfejlesztés szakirányon. 10 éve foglalkozik a senior korosztály preventív és egészségfejlesztő programjainak kidolgozásával, illetve az átlag populáció erőnlétének javításával.

Rólunk mondtátok