TÖBB, MINT 10 ÉVE AZ ÉLSPORT ÉS A FITNESZ TERÜLETÉN

Lehetsz kezdő vagy olimpiai bajnok, mi azon dolgozunk, hogy hosszú távon egészségesebb, sikeresebb legyél és többet tudj kihozni magadból, mint azt korábban gondoltad volna.

A Te sikered a mi sikerünk is, ezért azt gondoljuk, hogy nincs jobb „szakma” (nem is így tekintünk rá), mint az edzősködés, mivel segíteni tudunk, hogy hosszú távon minőségi és boldog életet élj.

Sokan a rövid távú fitnesz céljaikért feláldozzák az egészségüket, mi ezzel szemben abban hiszünk, hogy az intelligens, megismételhető edzések és a rendszeresség a siker kulcsa, ezért hosszú távon „számolunk veled” és egy olyan egészség-tudatos közösséget építünk, ahol nem csak jól érzed magad, de kellő motivációt is kapsz a céljaid eléréséhez.

Life-long wellbeing:

Hiszünk a folyamatos fejlődésben, és abban, hogy a mentális és fizikális egészség egy támogató közösségben, profi szakemberek vezetésével hosszú távon fenntartható!

Szabó András László
Testnevelő-edző, erőnléti-, személyi edző

Szabó András László

Testnevelő-edző, erőnléti-, személyi edző. 2005 óta élsportolók teljesítmény fokozásával és fejlesztésével foglalkozik. Egyéni és csapat sportokban egyaránt.

Pozsonyi Zsolt
Biológia-testnevelés szakos tanár, személyi és erőnléti edző

Pozsonyi Zsolt

Biológia-testnevelés szakos tanár, személyi és erőnléti edző. 2009-ben kezdte el a TRX edzésrendszer magyarországi népszerűsítését, az elmúlt 10 évben több, mint 2000 edzőt oktatott és folyamatosan képezte magát nemzetközi tanfolyamokon.

Göblyös Dávid
Testnevelő, személyi és erőnléti edző

Göblyös Dávid

7 év testnevelő tanári pályát követően specializálódott élsportolók teljesítményfokozására. PTE-TTK karán végzett testnevelő - edzőként, majd a szombathelyi Egyetemen szerzett tanári diplomát.

Juhász Fanni
Testnevelő, gyógytestnevelő és egészségfejlesztő tanár

Juhász Fanni

2020-ban diplomázott a Testnevelési Egyetemen, mint testnevelő, gyógytestnevelő és egészségfejlesztő tanár. Elvégezte 2017-ben a Fitness Akadémia fittness instruktor szakát, az R-med Akadémia Rip-trainer és TRX kurzusait.

Tóth Viktória
Személyi edző és gerinc tréner

Tóth Viktória

2018-ban a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Közszolgálati Karán szerezte diplomáját, mint egészségügyi ügyvitelszervező. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem gyógytornász szakára jár.

Csillik Árpád
Testnevelő, gyógytestnevelő, személyi- és erőnléti edző

Csillik Árpád

2020-ban diplomázott a Testnevelési Egyetemen, mint testnevelő, gyógytestnevelő és egészségfejlesztő tanár. Strong First instruktor, FMS szakértő és  Buteyko Clinic oktató, így az edzések mellett az egészséges életmód kialakításában is tud segíteni.

Rólunk mondtátok